Bejelentkezés

Miért regisztrálj a mitvigyek.hu-n?

 • Ingyen nézheted meg a cikkek részleteit!
 • A cikkeket pdf formátumban is letöltheted!
 • Folyamatosan tájékoztatunk, ha valami frissül az oldalon!

Shopping

Facebook
Főként a gyengébbik nem kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a szabadidő eltöltésének azon kellemes formája, mikor nyakunkba vehetjük a várost, és kedvünkre vásárolgathatunk. Hogy mit és kinek az gyakorlatilag jelentőségét is veszti, maga a tevékenység már önmagában kellően megemeli a többség boldogsághormon-szintjét.

shopping.jpg - 56.51 Kb

 

Mit vigyek egy,  ha vásárolgatni indulok??

A shoppingolás egyetlen hátránya maga a tény, miszerint e tevékenység pénzköltés nélkül nem kivitelezhető. Az anyagi lehetőségek tehát némiképp gátat szabnak az esztelen költekezésnek, a leleményes nő – vagy férfi – azonban remekül ki tudja küszöbölni ezt a problémát, mégpedig úgy, hogy azokat a boltokat, üzleteket keresi fel, ahol a számára elfogadható színvonalú és árfekvésű, netán épp akciós holmik kaphatóak. Shoppingolni lehet párban, baráttal vagy barátnővel, testvérrel, szülővel vagy a gyermekünkkel, de sokak számára egyedül is kiválóan űzhető, kellően szórakoztató tevékenységnek tekinthető.


Amit leginkább érdemes szem előtt tartani, ha vásárolgatni indulunk, hogy kényelmes öltözetben, főként cipőben vegyük nyakunkba a várost. És természetesen a készpénzről, bank- vagy hitelkártyáról se feledkezzünk meg.

 

Amire szükségünk van shoppingolás alkalmával:

Lépjen be a teljes tartalom letöltéséhez!

      
 • Kényelmes öltözet és cipő
 • Készpénz
 • Bank- és/vagy hitelkártya ....... Lépjen be, a további tartalom megjelenítéséhez! ........

 

Kapcsolódó cikkek

Online Utasbiztosítás